2018 WayOutWest lägertour

Häng på till Göteborg och till festivalen WayOutWest för att i anslutning till festivalen vara med att sprida ”himmel & pannkakor”. På förmiddagarna har vi tid med lovsång, bön och undervisning. På eftermiddagarna fokuseras på aktivering och träning på olika områden – här får du chansen att växa i evangelisation på olika sätt! På kvällarna kör vi Pannkakskyrka i anslutning till festivalen.

Touren sker i samarbete med Ungdomsoas och Chili/XL-lägret där du som deltagare på dessa läger kan välja ett ”Sverigetourspår” som börjar med ett seminariespår på lägret som avslutas med en missionsvecka på WayOutWest. Seminariespåret fungerar som en intro till missionsveckan i Göteborg där du får bli utrustad och tränad. Sverigetouren till WayOutWest har begränsat antal platser som i första hand är reserverade för deltagare på U-oas & Chili/XL, men det finns också platser reserverad för dig som inte är med på något av lägren. Du anmäler dig genom att klicka på länken till höger.  

Datum: 6-12 AUG

Åldersgräns: 16-26år

Kostnad: 700kr.

I deltagaravgiften ingår kostnad för mat, boende och resor.

Boende & Mat

Vi bor och äter tillsammans i lokal kyrka.

Anmälan till Sverigetouren sker vid anmälan till Ungdomsoas eller Chili/XL

Upplägg & Praktiskt

Läs mer om upplägget på touren och praktiska frågor här på följande sida…

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.