+46 76 028 03 00

Sweden Rock, 4-10 Juni

Tillsammans med Team med Uppdrag och Pingstkyrkan i Karlshamn gör vi en gemensam insats på Sveriges största hårdrocksfestival. Vi kommer bo inne på campingen i militärtält och finnas närvarande för alla ungdomar som finns där. Tillsammans kommer vi att finnas till hands, erbjuda förbön, samtal, lyssnade öron, hjälpa till och bära packning, möta olika behov som kan uppstå, köra festivalgudstjänster m.m. För dig som hellre bor i inomhus, finns det möjlighet att bo utanför området. Häng på en vecka där du tillsammans med 50-60 andra ungdomar får visa på Guds kärlek och ljus på massor av olika sätt där det behövs som mest. Vi drömmer om att ryktet om Jesus ska få gå ut på festivalen och att många ska få smaka på Hans närvaro. Välkommen!

Datum: 4-10 Juni

Åldersgräns: 18-35år

Kostnad: 900kr + 550kr (camping).

För den som vill bo inne på campingen blir kostnaden 800kr (touren) + 550kr (campingavgift). Bor man utanför campingområdet betalar man endast tourkostnaden. 15 april går tourkostnaden upp till 900kr.

Boende & Mat

Antingen bor man inne på campingen i militärtält eller så finns möjlighet att bo i utanför området. Frukost, lunch och middag ingår i tourkostnaden.