SVERIGETOUREN 2022

Längtar du efter att få sprida Guds närvaro och kärlek där den behövs som mest? Längtar du efter att förstå mer av Guds enorma kärlek till dig och världen runt omkring? Drömmer du om ett övernaturligt, naturligt, enkelt och spännande liv med Jesus i vardagen? 
Under tolv somrar har Pannkakskyrkan/Reach rest ut i Sverige på en årlig Sverigetour och denna sommar är inget undantag. Under sommaren kommer Sverigetouren att besöka förorter för att sprida Guds kärlek och glädje till några av Sveriges mest utsatta områden och besöka två orter i Europa.  Du kan hänga på en vecka, eller fler. Vi är spända och förväntansfulla på allt fint Gud kommer göra i oss och andra, i sommar! Genom åren har vi fått vara med om många glada, utmanande och spännande trosöppnande ögonblick. Tillsammans har vi gått ut i städer och på festivaler med lokala församlingar för att sprida Guds kärlek och närvaro mitt i ungdomsvärlden och berätta det bästa budskapet med ord, i handling och med kraft. Gång på gång har vi fått se att Guds kärlek håller och är fullt verksam i och genom oss idag. Gud älskar Sveriges ungdomar och gillar att visa det. Missa inte detta!

ÄLSKA ORTEn

MALMÖ

12-19 Juni

Kostnad: 1000 kr
ÅLDERSGRÄNS: 16-26 år

Vi är ett taggat gäng som ska till Malmö i sommar!! Kom med du också!
Det blir outreach i Rosengård med pannkakor, ev sumodräkter och andra roligheter och massor av Jesus! Vi avslutar veckan med outreach, grill, bad och glass på Ribban som är Malmös sommarhäng precis vid havet!

Vi vet att Gud har goda planer för Malmö och många lokala ledare är också taggade att joina oss på plats. Kom med på sommarens stora äventyr och se atmosfärer och människors liv bli förvandlade av Jesus. Kom som du är, om det är första gången eller om du är super van att dela med dig av din tro. Här är en perfekt plats att växa i tro, frimodighet och i din personliga relation till Jesus. Vi ser fram emot att ha dig med oss!

SOLLENTUNA

9-14 Aug

Kostnad: 1000 kr
ÅLDERSGRÄNS: 16-26 ÅR

I augusti kan du följa med på en Sverigetour till Sollentuna! Sollentuna är en fantastisk förort till Stockholm fylld av liv och kultur samtidigt finns det stora sociala och andliga behov, här vill vi finnas för att möta Sollentunas ungdomar med Guds enorma kärlek! Vi serverar pannkakor och sprider glädje genom olika happenings! Kanske en fotbollsturnering, beachvolley-häng på stranden eller hoppborg, bara fantasin sätter gränser!

Vi hänger med Jesus, ber för människor och delar evangeliet. Dessutom får du formas i ett fantastiskt team, tillbe Gud och växa genom undervisning och praktik. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av outreach utan alla får växa och ta nya steg från den plats de befinner sig på. Det kommer bli HELT fantastiskt! Följ med!

EUROPATOUREN

MArseille

29 JULI-5 AUGUSTI

Vi kommer fokusera på Guds närvaro, att söka Honom och komma honom närmare. Vi vill under veckan nå ’inåt’ men även ’utåt’. Därför kommer vi både ha mycket tid med Gud, en del ’egen-tid’ och även tid att möta människor, växa i de Andliga gåvorna samt att nå ut med evangeliet till andra människor. Marseille är en väldigt fin stad, med mycket värme. Dock finns det en hel del trasiga människor där, därför kommer vi med de goda Nyheterna om Jesus :slightly_smiling_face:.

 Marseille är också en turist-ort. Åldersgräns på resan är 18 år och vi förväntar oss att du tar huvudansvaret för dig själv, även om vi kommer finnas där som team och stötta varandra i allt. Vi kommer även ha en del samarbete med YWAM – Marseille, som har sin bas där, som vi även bor på.

HerrnHUT

5-12 AUGUSTI

Fokus kommer här vara att söka Gud och ha en period av ’vila’, där vi försöker sträcka våra rötter djupare i det Levande Vattnet som Jesus ger. Här kommer vi också att nå ut till människor med evangeliet. Vi kommer bo på en YWAM-bas, och därför ha mycket kontakt och samarbete med dem. Detta betyder att du antagligen kommer få träffa människor från hela världen som tjänar Gud med ett hängivet hjärta :slightly_smiling_face:.

Åldersgräns är 18 år, och vi förväntar oss att du bär det högsta ansvaret för din säkerhet, även om vi som team självklart finns där och stöttar varandra :heart:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.