+46 76 028 03 00

SVERIGETOUREN 2018

Längtar du efter att få sprida Guds närvaro och kärlek där den behövs som mest? Längtar du efter att förstå mer av Guds enorma kärlek till dig och världen runt omkring? Drömmer du om ett övernaturligt, naturligt, enkelt och spännande liv med Jesus i vardagen? 
Under tio somrar har Pannkakskyrkan rest ut i Sverige på den årliga Sverigetouren och denna sommar är inget undantag – nu är det dags för den elfte! Under sommaren kommer det att finnas möjlighet att hänga på fem olika tourer. Du kan hänga på en vecka, eller fler. Vi är spända och förväntansfulla på allt fint Gud kommer göra i oss och andra, i sommar! Genom åren har vi fått vara med om många glada, utmanande och spännande trosöppnande ögonblick. Tillsammans har vi gått ut i städer och på festivaler med lokala församlingar för att sprida Guds kärlek och närvaro mitt i ungdomsvärlden och berätta det bästa budskapet med ord, i handling och med kraft. Gång på gång har vi fått se att Guds kärlek håller och är fullt verksam i och genom oss idag. Gud älskar Sveriges ungdomar och gillar att visa det. Missa inte detta!

Sweden Rock  

3-9 Juni

Tillsammans med Team med Uppdrag och Pingstkyrkan i Karlshamn gör vi en gemensam insats på Sveriges största hårdrocksfestival. Vi bor inne på campingen i militärtält och finnas närvarande bland alla hårdrockare med Guds kärlek, samtal, böner, betjänande livstil… Jesusstuff, helt enkelt!

Åhus beachhandbollfestival

15-21 Juli

Tillsammans med Åhus frikyrka rör vi oss bland tusentals ungdomar som besöker Åhus under beachhandbollfestivalen och bjuder på både ”himmel & pannkaka”. Pannkakskyrkan har fått en skälvklar plats på festivalen och är en välbesökt happening som många återkommer till från år till år. Häng på och var med att dela med av Guds kärlek och närvaro… Mer info hittas här…

Gothia Tour

15-21 Juli

Häng på till Göteborg och Gothia Cup och gör Jesus känd på världens största fotbollsturnering för unga. Tillsammans med Furulundskyrkan finns vi mitt i smeten för att på olika sätt göra Guds kärlek och närvaro synlig. Mer info hittas här…

Fler tourer är på gång… Håll utkik!