Gothia, 15-21 Juli

Häng på Sverigetouren till Göteborg och till Gothia Cup – världens största fotbollsturnering för ungdomar! Under en vecka kommer vi tillsammans med Furulundskyrkan finnas mitt i smeten för att sprida världens bästa budskap i ord, handling, kraft och med pannkakor! =) Vi vet att Gud vill dela sin närvaro och kärlek med många ungdomar som besöker Göteborg under veckan, men också att Gud vill träna oss att få vara ambassadörer för himlen. 

Häng på en vecka där vi tillsammans som team och kyrkor på plats får ta steg ut och på olika sätt göra evangeliet synligt. Vi kommer att köra pannkaksfester, erbjuda förbön, chilla och hitta på roliga grejer, anordna enkla gudstjänster, öva oss i det profetiska, erbjuda lyssnade öron m.m. Helt enkelt göra sådana grejer som vi misstänker att Jesus skulle gjort. Under veckan kommer du både att få ta emot och växa i Guds kärlek till dig, men också se hur just du kan få sprida den vidare genom ditt unika sätt. Dagarna kommer att präglas av både mottagande och utgivande. Du kommer få konkret träning i olika sätt som man kan dela vidare evangeliet och Guds kärlek. Veckan inleds med en minikonferens, Crazy Love, mer info om denna kommer. Välkommen!

Datum: 15 – 21 Juli

Plats: Göteborg

Åldersgräns: 16-26år

Kostnad: 800kr.

Efter 1/4 går avgiften upp till 900kr och efter 1/5 till 1000kr. I deltagaravgiften ingår kostnad för mat och boende (Obs, om pengar är ett problem så är det inte ett problem, vi försöker lösa det)

Boende & Mat

Vi bor och äter tillsammans i kyrka. Golvlogi. Frukost, lunch och middag ingår i touravgiften.

Upplägg & Praktiskt

Läs mer om upplägget på touren och praktiska frågor här på följande sida…

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.