Deltagare berättar…

Kvällarna på festivalen fortsätter att vara helt otroliga och vid bönestolen fick jag vara med om så många fantastiska händelser. Att med egna ögon se hur Gud rörde vid människor och helade både fysiskt och psykiskt var en så stark upplevelse.

”Oj, väldigt väldigt mycket. Alla människor jag fick träffa, gemenskapen. Jag tänkte på det när jag kom hem, jag har aldrig någonsin varit med om att känna mig så totalt accepterad för den jag är. Det var bara en sån känsla hela tiden. Och det kändes som om alla verkligen fick använda sina gåvor, det tyckte jag också var tydligt. När jag kom hem så höll det i sig. Känslan av att jag är bra som jag är”

”Touren har varit så sjukt viktig för mig, på alla plan verkligen. Touren var en tid då jag fick en ny bild av mig själv, en ny bild av andra människor och framförallt en ny bild av Gud. Det bästa med touren var fokuset på Gud och den otroliga gemenskapen som verkligen gav utrymme för att utvecklas och där det var okej att misslyckas och att inte vara prefekt.”

”att jag fått fatta att Gud älskar MIG! det gjorde att resten av bitarna i livet föll på plats! Han helade mig från ett halvårs depression…”

”Så otroligt mycket!! Min och Guds relation har förändrats till det bättre, jag har ny gudsbild, Gud har förändrat mig som person, mina tankar, mitt sätt att se på andra och på mig själv…”

” Det känns som om touren satte en ny riktning för mitt liv. – att leva ett mer utåtriktat jesusliv varje dag! jag är så tacksam till Gud att jag fick reda på att det i överhuvudtaget fanns en tour o att jag fick åka med. Under touren upptäckte jag mer av vem Gud egentligen är och vad han gör i världen och vill göra genom mig idag. Jag tror att jag aldrig mött Gud starkare än vad jag fick göra under touren. Gud visade mig enkelheten som faktiskt finns i honom och befriade mig från prestation och religion. TACK JESUS! m.m m.m :) ”

”Touren bettyde välldigt mycket för mej för att jag ¨såg att det går att leva ett roligt kristet liv som jag för allt i hela världen inte vill byta ut nu det finns sååå mycket man kan ta ifrån på touren men ett av dom besta minnena som jag kommer att gå därifrån med e att vi kristna är en familj som man tar hand om och vårdar”

” Hur mycket som helst! Jag har fått ett uppvaknande om vad Gud verkligen vill göra i sverige och att Gud ger när vi går i tro. Jag har verkligen fått se att Gud är densamme  och att han verkar idag bland ungdomar i sverige. Att få se med egna ögon att sverige inte är stängt utan öppet för Jesus är helt galet!! Min relation till Jesus har blivit mer radikal! ”

”Jag fick se att det lilla jag har kunde Gud använda och göra stora saker! Jag fick lära mig att ännu mer lita på Pappa…”

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.